Ariostea Vloertegels en large slabs                 https://www.ariostea-high-tech.com/

Alle tegelmerken vloertegels, wandtegels en keramisch tegelparket rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.
Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Ariostea ceramiche larg porcelain slabs , wand tegels, vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506    https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Ariostea behoort tot de Iris Ceramica group en tegelhandelonline levert al deze wand en vloertegels.“ Onder de iris group vallen de volgende tegelfabrieken, Iris Ceramica, Sapienstone, Porcelaingres, Finadre, FMG, Eiffelgres ceramiche, Ariostea ceramica en stonepeak.Ik ben ervan overtuigd dat innovatie betekent dat we moedig een vraag naar een nieuw product moeten creëren, vooral wanneer we onze klanten, architecten, interieurontwerpers en bouwers blij kunnen maken met het ontwerp en de kwaliteit die ze kunnen ervaren en bereiken met behulp van onze collecties. Zelfs wanneer we een bestaand product opnieuw moeten maken, opnieuw ontwerpen of herontwikkelen, bestudeert onze R & D-afdeling zorgvuldig de projecten.Nieuwe levensstijlen vereisen nieuwe producten, en deze ontwikkelen het verhaal van de tegelindustrie. Binnen vloeren-en buiten vloeren van huizen, kantoren en openbare ruimtes hebben voortdurend  verandering. Iris Ceramica Group, opgericht in 1961, is de leider in het ontwerp, de productie en de verkoop van keramische tegels. De groep produceert een breed assortiment porselein, speciale vloeren en wandbekledingen die voldoen aan de esthetische en functionele eisen van consumenten. Vanaf 1961 verspreidt Iris Ceramica Group zijn gerenommeerde producten die in Italië zijn gemaakt naar de wereld en heeft het zich gecommitteerd om keramische creaties te ontwikkelen met een ongelooflijke techniek en een zeer sterk ontwerp. Met honderden collecties produceert Iris nieuwe producten ook in keramiche tegelparket.

Ariostea ceramiche produceert wandtegels, vloertegels en keramiche tegelparket voor woonkamer en badkamer, voor keukens en garage, terras en rond uw zwembad, winkelruimten, kantoren en bedrijfsruimten, exterieur en interieur, voor vloeren en wanden. U vind deze gres porcenallato tegels in allerlei uitstralingen zoals marmerlook en cement/beton look en woodlook tile, in uitstraling van leisteen en hardsteen, in uitvoeringen van gestructureerd/antislip , mat naturel en gepolijste oppervlak en tegels met een mooie hout structuur in vele tegelformaten. U kan van onderstaande tegel series, kleuren en formaten vrijblijvend uw prijsaanvragen bij Tegelhandelonline en dat is zeer de moeite waard omdat wij rechtstreeks vanaf alle tegelfabrieken leveren.

Enkele tegelseries van Ariostea ceramiche vloertegels van tegelhandelonline zijn; Ariostea Marmi cento2cento, Ariostea Marmi Classici, Ariostea Pietre Cento2Cento, Ariostea CON.CREA., Ariostea Clays, Ariostea Teknostone, Ariostea Northstone, Ariostea Nature, Ariostea Pietre Naturali High-Tech, Ariostea Greenstone, Ariostea Innovative Slabs Ariostea Legni High-Tech, Ariostea Woodraw, Ariostea Materie High-Tech, Ariostea Iridium, Ariostea Cm2 Legni High-Tech, Ariostea Cm2 Materie High-Tech, Ariostea Cm2 Pietre Naturali High-Tech, Ariostea Cm2 Teknostone, Ariostea Cm2 CON.CREA. Ariostea marble stone wood,  Ariostea ceramica, Ariostea piastrella,

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels vloerenleveren van Ariostea. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .