XL Style Ceramiche                                       http://xlstyle.mysupersite.it/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50%

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak

O.a. Xl style Ardosia Nero  60×60-40×80-60×120-90×90 voor de laagste prijs van Nederland.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle XL Style ceramica wand tegels, vloertegels en keramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506      https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Xl Style Vloertegels en wand tegels bij ons voor de beste prijs., Xl Style ceramica (wij zijn dealer) is een Italiaanse fabriek. Het vinden van de juiste vloer, vooral voor badkamer en terras, is afhankelijk van verschillende factoren, vooral de smaak en voorkeuren van de klanten. Eén geprefereerde houten vloer, een ander uit keramiek of aardewerk. Bekleding van wood tiles in het algemeen zorgen voor een warme uitstraling en comfort. Visueel, is een wood loke tegel moeilijk te onder onderscheiden van een houten vloer .De collecties van de oosterse XLSTYLE tegels zijn vooral populair bij klanten die een bijzondere en exotische flair in hun kamers willen. Met de reeks van Marrakesh.Bij XLSTYLE kan je een voorproefje krijgen van de nobele beige en de elegantie en de charme van het Noord-Afrikaanse land en de warme natuurlijke tinten van XLSTYLE . Voor het terras heeft XL STYLE aanbiedingen in deze collectie van grote grijze vloer tegels die een ingetogen elegantie uitstraling hebben.

Xl Style ceramiche  piastrelle in fine gres porcellanato vloertegels, wandtegels en keramische tegel parket  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  0413475506, Xl Style Adria natural stone, Xl Style Ardesia, Xl Style Elysee, Xl Style Habitat, Xl Style Interior stone, Xl Style Irox, Xl Style Italian quartz, Xl Style Laguna, XlStyle metroplolis, Xl Style Newport, Xl Style Quebec, Xl Style Riva wood, Xl Style Terrastone.

Tegelhandel online kan alle tegels van XLSTYLE Ceramiche leveren! Wij hebben tevens diverse series van XL STYLE in onze showroom. Op de fabriek website kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .