Tagina Ceramiche                                              http://www.tagina.com/it/

Alle Tagina tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle  Tagina wandtegels, vloertegels en keramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506           https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Tagina Wand tegels en Vloertegels bij ons voor de beste prijs..
Tagina Ceramiche d’Arte werd opgericht in 1973, en vernoemd naar de oude naam van haar Umbrische geboortestad, Gualdo Tadino. Van de productie van keramische vloer tegels en wandtegels, wordt wereldwijd van de kwaliteit en Made in Italië genoten.Tagina onderscheid zich door de meest moderne technieken van de industriële productie van keramische vloer en wandtegels te combineren met het erfgoed uit de keramische traditie en van de cultuur van de artisan waaraan Gualdo Tadino heel rijk aan was. De productie van “Majolica” met metalen effecten zijn een lust voor het oog en geven een luxe uitstraling. Verder bied Tagina diverse rustieke tegel en series met diverse vloertegel formaten die geschikt zijn voor binnen en buiten tegelwerk.

Tagina  ceramica piastrelle in fine gres porcellanato vloertegels, wandtegels en keramische tegel parket  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  0413475506, Tagina Déco d’antan, Tagina Details, Tagina Elegance, Tagina Fucina, Tagina Maison de chevalier, Tagina Terre nostre 20mm , Tagina Trame velate, Tagina Travertini, Tagina Vecchio opificio, Tagina Warmstones 20mm, Tagina Apogeo, Il cotto tagina, Tagina Pietra regale, Tagina Umbria antica.

Tegelhandel online kan alle tegels van Tagina Ceramiche leveren! Op de fabriek website kunt u altijd het meest actuele aanbod wand en vloertegel bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .