Struker Porcelanico               https://www.strukerporcelanicosl.com/  

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Struker wandtegels,  vloertegels en keramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506         https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Struker Vloertegels en Wand tegels bij ons voor de beste prijs.
Struker Ceramica ( wij zijn dealer) is een Spaanse tegel fabriek die al meer dan 35 jaar Ceramiche wandtegels en vloertegels produceert.Bij Struker Porcelánico S.L zijn ze voortdurend bezig met de ontwikkeling van de nieuwste modellen en tegel formaten om zo up tho date te blijven in de keramische wereld van de tegels.Onlangs hebben wij een digitaal systeem in onze tegelfabrieken ingevoerd die die een grote grafische variabiliteit kunnen weergeven aan het oppervlak van de Ceramiche tegel.Wij presenteren u onze nieuwste collectie van exclusieve uit onze productlijn vijf-KER (porselein aardewerk van 3 en 5 mm dikte).

Struker Ceramica azuleos in fine porcelanicos vloertegels, wandtegels en keramische tegel parket  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  0413 475506 , Struker Alabama, Struker Arizona, Struker Aspen, Struker Autumn, Struker Baltic, Struker Botticino, Struker Cement, Struker Classic Marfil, Struker Daino, Struker Elba, Struker Evoque, Struker Jarama, Struker Kansas, Struker Marmi Bianco, Struker Missisippi, Struker Muse, Struker New York, Struker Niemen, Struker Óder, Struker Saona, Struker Serpeggiante, Struker Space, Struker Spring, Struker Statuario, Struker Tekton, Struker Terra, Struker Volcán, Struker Volga, Struker Winter.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Struker Ceramica leveren! Wij hebben tevens diverse series van Struker in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .