Serenissima Ceramiche                                                     https://www.serenissima.re.it/en/

Alle tegelmerken vloertegels, wandtegels en keramisch tegelparket rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.                                                                Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Serenissima wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegel parket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506      https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

SERENISSIMA CERAMICHE; Traditie evolueert
Tijdloze schoonheid is de essentie van Serenissima-collecties vloertegels en keramiche tegelparket: kostbare materialen ontworpen om de wereld van de natuur te combineren met de keramiek technologie van porselein. De warmte van een keramisch tegel parket, de compromisloze functionaliteit van betonlook tegels, de volledige diepte van natuursteen en leisteen look, de elegantie van terracotta, om alle oppervlakken van het huis te creëren. Interpretaties van charme en schoonheid.
SERENISSIMA Piastrella;Traditie evolueert, HET VERHAAL; Opgericht in 1968 door Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima is het groepsbedrijf dat gespecialiseerd is in keramiche afwerking voor Woningen,kantoren en licht commercieel gebruik. Het bedrijf produceert tegel collecties die zijn ontworpen om te voldoen aan de multifunctionele behoeften van markten die zich steeds meer bewust worden van sobere en functionele elegantie. Serenissima-tegel producten worden geboren uit een creatieve impuls, maar ook als resultaat van voortdurend onderzoek, waardoor het bedrijf zijn klanten oppervlakken met hoge technische kenmerken kan garanderen die opvallen op de markt voor kwaliteit en een sterke originaliteit van het ontwerp. “Sinds 1968 is Serenissima synoniem voor creativiteit, elegantie, technologische innovatie en milieubewustzijn. De liefde voor schoonheid is de drijvende kracht achter onze medewerkers, onze trotsste troef. ”
DE COLLECTIES; Ontdek alle tegel collecties van het tegelmerk Serenissima

Serenissima ceramiche piastrelle in fine gres porcellanato vloertegels, wandtegels en keramische tegel parket voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel 0413475506, Serenissima Àcanto, Serenissima Canalgrande, Serenissima Charwood, Serenissima Costruire, Serenissima Ducato di borgogna, Serenissima Duomo, Serenissima Evoca, Serenissima Fossil, Serenissima Fossil, Serenissima Gemme, Serenissima I traverti, Serenissima Le plance, Serenissima Magistra, Serenissima Metropolis, Serenissima Newport 2, Serenissima Norway, Serenissima Pierre de france, Serenissima Promenade, Serenissima Quinta, Serenissima Riabita il , Serenissima Studio 50, Serenissima Studio 50, Serenissima Tahoe, Serenissima Urban.

Tegelhandelonline verkoopt  in heel Nederland en ver daarbuiten Serenissima piastrella vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers. Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Serenissima ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kan u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout