Rex Ceramiche Artistiche                                            https://www.florim.com/en/rex/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50%

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle  Rex Ceramica  wandtegels en vloertegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak).  0413475506   https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Passie, innovatie, duurzaamheid, dat is Rex ceramiche een onderdeel van de Florim Group. Een aangeboren passie voor  schoonheid  en grote  vastberadenheid  hebben ons ertoe aangezet clichés uit te dagen en erin geslaagd om wat iedereen vloer  tegel noemt, te transformeren in een  element van design . Een geschiedenis van meer dan 50 jaar, geworteld in het keramische district van Sassuolo (MO).. Rex ceramica is ” Made in Florim ” is voor ons een garantie voor  kwaliteit, innovatie, Italiaanse knowhow  en bijzondere aandacht voor  maatschappelijk verantwoord ondernemen .Een lang verhaal om te vertellen voor het eindproduct Degenen die niet diep bij keramiek betrokken zijn, begrijpen niet hoe belangrijk zelfs een zandkorrel is. Aandacht voor detail is alles voor ons . Wanneer een aangeboren aandacht voor design voldoet aan de modernste productietechnologie, is een Florim-product geboren. Het vergt  passie en creativiteit, geduld en onderzoek .De keramische producten van Rex/Florim zijn het resultaat van de meest geavanceerde productietechnologieën gecombineerd met constant esthetisch onderzoek. Keramiche tegels die voldoen aan de meest uiteenlopende ontwerpbehoeften en die de omgevingen karakteriseren met een goed gedefinieerde persoonlijkheid. De Groep heeft productie-eenheden, bedrijven en partnerschappen in Europa, Amerika en Azië en distribueert wereldwijd onder de merken Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa – Casamood, FLORIM stone, CEDIT – Ceramiche d’Italia .

Rex ceramiche piastrelle in fine gres porcellanato vloertegels, wandtegels en keramische tegel parket  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  04134 75506, Alabastri di Rex, Rex Ardoise, Esprit de Rex, Étoile de Rex, Rex Extra light, Rex Gold, I Bianchi di Rex, I Classici di Rex, I Filati di Rex, I Marmi di Rex, La Roche di Rex, Les Bijoux de Rex, Matières de Rex, Planches de Rex, Prexious of Rex, Selection Oak.

Tegelhandelonline verkoopt  in heel Nederland en ver daarbuiten  Rez vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers. Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Rex ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kan u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout