Idea Wandtegels en Vloertegels                             http://www.ideaceramica.net/

.Alle tegelmerken vloertegels, wandtegels en keramisch tegelparket rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.
Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

Showroom Handelsweg 8 5492 NL  Nijnsel 0413475506
aanbiedingen vloertegels, houtlook vloertegels
houtlookvloertegels
Vloertegels, keramiche tegel parket, houtlook tegels

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Idea Ceramica tegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand en vloertegels is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen op afspraak). 0413 475506  https://www.tegelhandelonline.nl/showroom/

Idea Wand tegels en Vloertegels vind u bij ons voor de beste prijs, Idea Ceramica (wij zijn dealer) is een Italiaanse tegelfabriek die wand en vloertegels produceert voor het midden en hogere segment van de tegel markt. Idea is een jong en dynamische tegelfabriek die geavanceerde technologie gebruiken om te de tegels te produceren. Idea is een toonaangevend bedrijf in de productie en distributie van keramische tegels, wand decor en moderne faciliteiten en sluit zich aan bij de revolutionaire industriële digitale afdruksysteem door Durst, deze bieden een oneindigheid aan mogelijkheden voor reproducties van beelden op de tegels. Met een productie van 8 miljoen m2 tegels per jaar hoort dit bedrijf met zijn geavanceerde productiefaciliteiten tot de middenmoot van de tegel industrie.

Idea ceramica pavimentie in  gres fine porcellanato vloertegels, wandtegels en keramiche tegel parket  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  04134 75506, Idea ceramica alaska_, Idea ceramica bestone, Idea ceramica betonblock, Idea ceramica eterna, Idea ceramica evergreen, Idea ceramica manhattan, Idea ceramica metropolis, Idea ceramica nottingham, Idea ceramica oak, Idea ceramica out & in, Idea ceramica pura / pav + riv, Idea ceramica the stones, Idea ceramica tongass, Idea ceramica vienna.

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, terra cotta en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegelmerken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals.20×20, 30×30, 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120 en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Idea ceramiche leveren! Wij hebben tevens diverse series van deze fabriek in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout