Gigacer Vloertegels en grootformaat                             http://www.gigacer.it/en/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50%

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Gigacer  wandtegels,  vloertegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline   Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506          https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

GIGACER Ceramiche werd geboren in Faenza, de bakermat van de Wand en vloertegels en de allernieuwste industriële en ambachtelijke productietechnologie in keramische materialen..Ervaring en technologische innovatie vloeien samen in een nieuwe manier om keramische tegels te produceren: flexibel, van hoge kwaliteit en gericht op het voldoen aan een alledaagse veeleisende markt.Dit is onze missie, de missie van een modern en innovatief bedrijf, absoluut Made in Faenza.  We besteden veel aandacht aan: de veiligheid en het comfort van ons productiepersoneel; het respect voor het milieu in en rond de fabriek;de veiligheid van tegellagen op de bouwplaats, die wordt gegarandeerd door de speciaal ontworpen verpakking die verplaatsing vergemakkelijkt en die volledig recyclebaar is. We produceren grote keramiek platen dankzij de toepassing van geavanceerde technologieën, in overeenstemming met de huidige Europese milieunormen (en vaak met nog betere resultaten).De nieuwe 4,8 dunne tegel plaat is in feite het meest geavanceerde systeem op het gebied van energiebesparing: het geeft ons de mogelijkheid om hoogwaardige porseleinen tegels te produceren met een opmerkelijke energiebesparing, zowel bij het bakken als tijdens het transport.

Gigacer ceramica  piastrella in  gres fine porcellanato vloertegels, wandtegels en grand slabs  voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  04134 75506, Gigacer argilla, Gigacer beton, Gigacer blend, Gigacer concrete, Gigacer krea, Gigacer lcs1, Gigacer light, Gigacer lss2, Gigacer made2.0, Gigacer molitor, Gigacer outdoor 24 mm playone, Gigacer shades, Gigacer terra e acque, Gigacer tokyo.

Tegelhandelonline verkoopt  in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers. Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Gigacer ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kan u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout