Gardenia Orchidea Ceramiche                              http://www.gardenia.it/en/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50%

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Gardenia Orchidea ceramiche  wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506           https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

CERAMICHE GARDENIA ORCHIDEA CERAMICHE GROUP
Italiaanse stijl, uitmuntendheid en kwaliteit
Sinds 1961 ontwikkelt de Ceramiche Gardenia Orchidea Group een eigen concept van wonen, een winnende keuze die het bedrijf tot een synoniem voor Italiaanse stijl, uitmuntendheid en tegel kwaliteit heeft gemaakt in de 100 landen waar het actief is.  Een toonaangevend bedrijf, een toonaangevende producent Jaarlijks produceert Gardenia gemiddeld in totaal 4 miljoen meter tegels, waarvan 1,5 miljoen in bi-tech en 2,5 miljoen in fijn keramiek piastrellas. Het produceert ook alle speciale stukken en wand en vloer decors. De Groep verzorgt de hele productiecyclus en beheert rechtstreeks elke fase van het maken van keramiek, van glazuur tot speciale afwerking, inclusief vakmanschap en hand decoratie technieken, die typerend zijn voor de beste tradities in de sector.
EEN UNIEKE STIJL
Expertise en tradities in keramiek
Naast het handelsmerk Gardenia Orchidea waarvan de keramische collecties verschillende stijlen van huisontwerp onderzoeken, heeft de groep sinds 1997 een exclusieve wereldwijde verkoopovereenkomst met Versace .Gardenia Orchidea heeft ook met succes geëxperimenteerd met PVD-toepassingen (Physical Vapor Deposition, from aerospace technology) die is gebaseerd op het fysische principe van de vacuümverdamping van metalen (titanium, goud, platina en andere metalen) die kunnen condenseren wanneer ze een ionische toestand bereiken die een film vormt die wordt afgezet op het te behandelen object waardoor het een nieuwe, zeer resistente afwerking krijgt.
EEN FLEXIBELE, MODERNE, GOED GEORGANISEERDE SERVICE
Expertise en tradities in keramiek. Met de verkoopdivisie van de Groep kunnen Gardenia en zijn merken op een snelle, gestructureerde manier in heel Italië en wereldwijd opereren. Meer dan ooit kan het bedrijf uitstekende normen voor efficiëntie garanderen bij het beheer van zijn geautomatiseerde magazijn, waardoor het materiaal in slechts 48 uur kan worden geleverd.
Een toonaangevend bedrijf dat de geest van vandaag uitstraalt en verwijst naar de stijl van morgen dat is Gardenia-keramiek.

Gardenia Orchidea ceramiche  piastrella in  gres fine porcellanato vloertegels, wandtegels  en keramische tegel parket voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  04134 75506, Gardenia Orchidea concept stone, Gardenia Orchidea  just color, Gardenia Orchidea  just life, Gardenia Orchidea  just nature, Gardenia Orchidea  just venice, Gardenia Orchidea  make, Gardenia Orchidea  mood, Gardenia Orchidea  native, Gardenia Orchidea  openburlington stone, Gardenia Orchidea  origini, Gardenia Orchidea  slabs, Gardenia Orchidea  taste,  Gardenia Orchidea  unique, Gardenia Orchidea  walk.

Tegelhandelonline verkoopt  in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers. Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Gardenia ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kan u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout