Fomdovalle vloertegels                                 http://www.fondovalle.it/en/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50%

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Fodovalle Ceramica  wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506          https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

INSPIRATIE VOOR DE TOEKOMST DAT IS FONDOVALLE CERAMICHE.
Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij marktleider in de productie en verkoop van porseleinen vloer- en wandtegels en -platen. Sinds 1962 heeft Ceramica Fondovalle de doelstellingen nagestreefd van esthetische verfijning, kwaliteit, een focus op detail, technologische ontwikkeling en innovatie, het beschermen van het milieu en het land; het is een bedrijf dat bestaat uit mensen, ideeën en materialen die elke dag samenkomen om de Italiaanse en internationale markten het beste van Italiaans design in keramiek te bieden. Dit is de reden waarom technisch ontwerp, esthetische studie en het nastreven van stilistische trends altijd centrale aandachtspunten voor ons zijn geweest, ondersteund door voortdurende strategische investeringen en non-stop technologische innovatie die uitstekende productieve processen, exclusieve producten van topkwaliteit en efficiënte service garanderen.
STIJL EEN ZIEL GEMAAKT VAN ITALIË
Vertrouwen hebben in de mensen in jouw land, zijn ideeën en zijn geschiedenis, zich ervan bewust dat al deze factoren het uniek en anders dan alle andere helpen maken. Dit is wat “Made in Italy” echt voor ons betekent. We hebben altijd grote zorg besteed aan elk aspect van ons bedrijf, met focus en investering met kracht en overtuiging in onderzoek en ontwikkeling, trendsetting, technologie, ontwerp, controle en veiligheid, klantenservice en assistentie: alles wordt gedaan in Italië om de markt te bieden een echt 100% Italiaans product. Fondovalle brengen de passie voor ons werk en de intense emotie voort die is ontstaan ​​uit de ontmoeting tussen design en kunst, natuur en vakmanschap. Fondovalle-collecties zijn onze grootste kwaliteit.

ONDERZOEK GEVONDEN VOOR KUNST & SCHOONHEIDontwerpvereisten van hedendaagse architectuur en interieurontwerp. Wij waren de eersten die geloofden in dubbel persen met meerdere beladingen en een mix van verschillende kleuren pasta’s; we aarzelden niet om moedig te investeren in systemen van de laatste generatie voor de productie van platen van groot formaat, waarbij de meest geavanceerde esthetische normen worden gecombineerd met de technische topkwaliteiten van porselein.MENSEN PASSIE & ERVARING  Passie voor schoonheid, architectuur en mensgericht design. Een geconsolideerde groep mensen, een jong en creatief team, om vorm en inhoud te geven aan het hedendaagse keramische tegels ontwerp.

Fondovalle  ceramiche  piastrella in  gres fine porcellanato vloertegels, wandtegels  en keramische tegel parket voor de laagste prijs van Nederland bij Henk van Lieshout van tegelhandelonline.nl uit Nijnsel  04134 75506, Fondovalle absolute, Fondovalle acidic, Fondovalle action, Fondovalle dream, Fondovalle infinito 2.0, Fondovalle komi, Fondovalle match, Fondovalle planeto, Fondovalle portland, Fondovalle reframe, Fondovalle res art, Fondovalle shards, Fondovalle spaces, Fondovalle stone icons, Fondovalle toka, Fondovalle urban craft.

Tegelhandelonline verkoopt  in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers. Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Fondovalle  ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kan u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout