Cir Ceramiche                                 https://www.cir.it/it/collezioni/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50% .

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle  Cir Ceramica wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard bij tegelhandelonline.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506          https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

CIR Ceramiche————-Onmiskenbare stijl
CIR isMade in italy en geeft het proces van herwaardering van de italiaanse industriële wandtegel en vloertegel productie aan. De gegarandeerde kwaliteit gemaakt in italië is wat cir-producten kenmerkt. Vloeren en wanden die reageren op de nieuwste trends met hoogwaardige technische en esthetische prestaties in volledige overeenstemming met eco-duurzame normen.
Merk opgericht in 1967 en overgenomen in 1993, biedt oplossingen in geglazuurd porselein steengoed met een sterke decoratieve impact voor de residentiële markt. Gekenmerkt door een onmiskenbare stijl en gespecialiseerd in een breed scala van kleine maten zoals 10×10 cm, richt het bedrijf zich op een jong en dynamisch publiek, met kwaliteit gemaakt van design en uitstekende technische prestaties. Het constante stilistische bijwerken en het onderzoek gericht op kleuren, oppervlakken en texturen kenmerken het voorstel, waarmee het klaar staat om te reageren op elke behoefte van de doelgroep. Cir is altijd in staat geweest zijn eigen geschiedenis te evolueren, van de wortels in een diepe keramische cultuur tot de meest geavanceerde (ook technologische) innovatie,. “creativiteit, verbeelding, expressieve vrijheid, combineren in de voorstellen van cir kwaliteit en uitmuntendheid. Een onmiskenbare stijl die voldoet aan de bredere behoeften van mensen die graag creatief ontwerpen. ”

Cir Ceramica wandtegels en vloertegels van tegelhandelonline 0413475506, Cir ceramiche, Cir piastrella,  Cir Alaska,Cir Biarritz, Cir Chicago , Cir Cotto Vogue , Cir Docklands, Cir fuel, Cir Havana Wood, Cir Kentucky, Cir Key West  , Cir Marble Age, Cir Marble Style, Cir Mat, Cir Materia Prima Preview, Cir Miami, Cir Molo Audace, Cir Molo Audace, Cir Molo Audace, Cir New Orleans, Cir New York, Cir Quintana, Cir Recupera, Cir Reggio Nell’emilia, Cir Riabita Il Cotto, Cir Venezia, Cir Via Emilia

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers, Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Cir ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout