Cerpa Ceramica                                  http://cerpa.com/ 

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50% .

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

 Cerpa ardesia marengo 60×60 v.a. € 24,- m2 incl. BTW en 75×75 v.a. € 29,- m2. Op=Op

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle  Cerpa wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506        https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Keramische Cerpa ————-Avantgarde en design
Het ontwikkelen van avant-garde keramiek, van design en van de hoogste kwaliteit is het doel van Cerpa Ceramica tegels. De afgelopen decennia hebben we ons gekenmerkt door ons export- en ondernemerskarakter. In Cerpa zijn we   een pionier in de toepassing van keramische technologieën en innovaties en in internationalisering. We ontwikkelen en perfectioneren al jaren digitale keramische afdrukken en we hebben onze eigen slijpfabriek, die onze producten de hoogste kwaliteit geeft.Inspiratie in elk stuk. In Cerpa profiteren we van de rijkdom en veelzijdigheid van keramiek om er het maximale uit te halen. Elk stuk en elke collectie zijn uniek, omdat elk van onze werken weerspiegelt wat ons inspireert en het verenigt met de meest geavanceerde technologie. Onze keramiek is het resultaat van een stijl, van een onderzoek, van de inspiratie die ons leidt om ruimtes te creëren met persoonlijkheid en warmte.

Cerpa Ceramica vloertegels van tegelhandelonline 0413475506 , Cerpa azulejos, Cerpa Agen, Cerpa Alpes, Cerpa Baden, Cerpa Boreal, Cerpa Bristol, Cerpa Calacatta, Cerpa Concrete, Cerpa Cottage, Cerpa Crema, Marfil, Cerpa Devon, Cerpa Evoque, Cerpa Fossil, Cerpa Lab, Cerpa umber, Cerpa Maison, Cerpa Materia, Cerpa Namur, Cerpa Optical, Cerpa Oxford, Cerpa Oxido, Cerpa Rodas, Cerpa Stein, Cerpa, Tegna, Cerpa Teka, Cerpa Tolken, Cerpa Toscana, Cerpa Valle, Cerpa Venice

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers,        Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Cerpa  ceramiche leveren!  Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout