Cerasarda Ceramiche                                https://www.cerasarda.it/it/

I.v.m onze groothandelspositie verkopen wij alleen partijen wandtegels, vloertegels en keramische tegel parket van 50 tot 500 m2 of meer per tegelmerk. Bij interesse gewoon effe prijs aanvragen. Kortingen kunnen oplopen tot – 50% .

De goedkoopste tegelhandel van Nederland.                      Vraag uw prijs aan of kom langs, alleen op afspraak.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Cerasarda ceramica wand tegels,  vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand tegel en vloertegel is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen afspraak). 0413475506         https://tegelhandelonline.nl/prijsaanvraag/

Cerasarde Ceramiche
Het merk dat bekend staat als “de keramiek van de Costa Smeralda” is een merk van Italiaanse uitmuntendheid dat in 1963 in opdracht van Prins Karim Aga Khan in Olbia werd geboren.. Degenen die voor Cerasarda kiezen, houden ervan zich te omringen met een exclusieve architecturale keramiek elegantie met de afdruk van een territorium dat een mythe is geworden: de Costa Smeralda. In 2002 werd Cerasarda onderdeel van de Romani Group, wat leidde tot een interessante unie tussen ambachtelijke cultuur van het eiland en technologische innovatie die typerend is voor het gebied Modena en Reggio Emilia. Een vervuiling die zich heeft kunnen ontwikkelen met innovatieve en verfijnde vloer- en wandprojecten zonder ooit de sterke karakterisering van de oorsprong van het merk te veranderen. Een exclusieve mediterrane stijl Een betoverde oase met de natuur als hoofdrolspeler. Door de wind gebeeldhouwde rotsen, baaien met roze-wit zand, kristalheldere zee met duizend tinten die veranderen volgens de seizoenen en het ritme van de wind, mediterrane struikgewas met intense aroma’s .
MEDITERRANE STIJL. Mediterraneo Style is een Cerasarda-merk renovatieproject bestaande uit milieuprojecten (in de catalogus genaamd  van het keramische product en het merk. Omgevingen badkamer, keuken, decoratieve muren worden hier gepresenteerd met een creatieve en verrassende levensstijlvisie. Meer dan 80 kamerinstellingen nodigen u uit om de bedekkingen te kiezen door thema’s van kleur en decoratie geïnspireerd door het verhaal van zeven karakterskenners en bewonderaars van de Middellandse Zee. In dit project is keramiek opnieuw: het vakmanschap, de kleur, de decoratie, de kleine afmetingen, de glans van het email en de ongeëvenaarde water- en vochtdichte prestaties die het het product van maken excellentie vooral in badkamers.
PITRIZZA EN MAREZZATI. Pitrizza en Marezzati zijn de essentie van Cerasarda-keramiek, . Marezzati onderscheidt zich door zijn golvende en altijd verschillende tinten die de bekleding diepte en expressieve lading geven.
MARIENE TRANSPARANTEN
De zes delicate pasteltinten interpreteren de beweging van de licht gerimpelde zee, aanvoelend voel je het lichte bas-reliëf, dat verschijnt wanneer het licht dat het glazuur begrenst de beweging en de diepte verbetert. De waterige glans van het oppervlak in combinatie met het Ventaglio-mozaïek zorgen voor verfijnde tonen gelijktijdigheid.
SARDINIË.  Het zeshoekige formaat, het Azzurro Mare-glazuur, het harmonieuze assortiment van wit en blauw en de buitengewone score van tonale decoraties vertegenwoordigen de ziel van deze verfijnde collectie die een ware levensstijl van het merk Cerasarda is geworden. De coatings verkregen door het samenstellen van meer kleuren zijn ook interessant en origineel. Het is ideaal voor alle interieuromgevingen.
MET DE HAND GEMAAKT.  Echte terracotta-artefacten, waarin het vakmanschap en de authenticiteit van het keramische materiaal al hun verleidelijke kracht tot uitdrukking brengen.Een belangrijke ondersteuning in rode aarde van bijna 2 cm dik, verwelkomt transparante en glanzende emaille verkregen met de oude techniek engobe en kristallijn keramiek; elk stuk is uniek om oppervlakken van zeldzame keramische schoonheid te creëren. De kleine maten, met name de driehoek en de ruit, dragen bij aan het nog exclusiever maken van deze collectie. Met zijn stralende en sprankelende kleuren en de 2 soorten afwerking – kristal en email – roept deze collectie het zuiden op en de contrasten van de eilanden waar de spiegelende glans van het water botst met de solide en comfortabele opaciteit van de aarde.
DE OXIDIANS. Duidelijke contrasten, oppervlakken die kustlandschappen van lava oproepen, verfijnde decoraties in het 20×20-formaat dialoog tussen perkament en brons: een eigentijdse stijl die goed berekende creativiteit stimuleert en een voorliefde voor ontwerp dat aandacht heeft voor mode en design. Ideaal voor zowel interne als externe omgevingen.
HET LAND LEVEN. Abitare la Terra is een belangrijk en gearticuleerd keramisch systeem bedacht door Maria Luisa Brighenti, ontwerper en keramiste, onderscheiden door buitengewone chromatische schalen met harmonische tonen verrijkt door contrasterende kleuren – Accent- en ongewone decoratieve structuren. Met zijn 17 kleuren in dubbel glas en 9 in fijn porselein steengoed voldoet aan elk type project, zowel residentieel als commercieel. De combinatie van mediterrane traditie en hedendaags design en de mogelijkheid om interne en externe omgevingen te coördineren, maken Abitare la Terra tot een coherente en functionele stilistische oplossing. Abitare la Terra is gedaald in verschillende modulaire formaten en is een authentiek project dat de identiteit van Cerasarda effectief kan verbinden met de evolutie van woonstijlen.

Cerasarda Ceramiche vloertegels en wandtegels van Tegelhandelonline 0413475506, Cerasarda Ceramica, Cerasarda Ceramiche, Cerasarda Abitare La Terra, Cerasarda Abitare La Terrai Classici , Cerasarda I Classici Cerasardai Cotti Fatti A Mano, Cerasarda I Cotti Fatti A Manole Ossidiane, Cerasarda Le Ossidianemarezzati, Cerasarda Marezzatiot07026, Cerasarda Ot07026parentesi Quadra, Cerasarda Parentesi Quadrapitrizza, Cerasarda Pitrizzasardinia, Cerasarda Sardiniatrasparenze Marine

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegel merken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een grote mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, woonkamer, kantoor, garage, rond uw zwembad, , badkamers, Diverse uitstralingen van deze tegels zijn, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals. 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120, 20×100, 25×100, 20×120, 25×120, 30×120, 25×150, 20×180, 30×180, 26×163, en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Cerasarde ceramica leveren!  Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout